domingo, 25 de noviembre de 2012

09)


VENUS



 És el segon planeta des de el Sol i el més proper a la Terra.



 El seu nom prové de Venus, la Deesa romana de l’amor i la bellesa pel seu aspecte seductor. S'el considerava el planeta bessó de la Terra pel seu tamany i massa similar.


  VIDA A VENUS  
   Podríem dir que TOTES les característiques de Venus són característiques negatives per a la vida. La vida, tal i com la coneixem, necessita de la presència d'aigua, d'un camp magnètic, en el cas de la vida complexa també és necessari l'oxigen i per tant, les plantes que fan la fotosíntesi i altres característiques que Venus no compleix. De fet, Venus és un dels planetes del Sistema Solar (si no el que més) que fa impossible la vida ja que, tot i que coneixem als extremòfils, a les condicions de Venus, la vida d'aquests seria impossible.

Els extremòfils són organismes adaptats a condicions extremes que serien excessives per a la majoria d'organismes però que per a ells són necessàries. Tot i a que viuen en condicions extremes, Venus reuneix moltes condicions extremes i molt més extremes que les condicions a les que els extremòfils estan adaptats ja que són organismes molt especialitzats.
______________________________________________________
Si la temperatura de Venus fos més baixa i no hi hagués tanta quantitat de sofre a la seva atmosfera, alguns extremòfils podrien viure en les condicions de l'atmosfera de Venus. 
______________________________________________________

CONCLUSIONS
Aquest treball sobre el planeta Venus i la possibilitat de vida en aquest m'ha semblat un treball molt interessant amb el qual he après moltíssimes coses no només sobre Venus, sinó també sobre la Terra i part de l'univers. També he conegut als extreòfils, organismes que no coneixia i que m'han semblat fascinants. 
Finalment, la meva conclusió i la conclusió que vam extreure en grup és que, la presència de vida a Venus és impossible perquè les seves característiques són massa extremés per donar lloc a la vida. 

I curiosament, quan Venus va "néixer" era molt semblat a la Terra, tenia molta aigua, i la seva massa i tamany eren molt semblants. A més, tenia una temperatura negativa, però amb el pas del temps, els rajos solars van penetrar a través de la seva atmosfera, donant lloc a un augment de la temperatura i l'evaporació total de l'aigua deixant tan sols, una mínima presència de vapor d'aigua a l'atmosfera i una temperatura de 462ºC. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario