martes, 4 de junio de 2013

24)

Obsolescència programada


Al nostre grup el va tocar el treball sobre l’obsolescència programada, primer de tot havíem de buscar i investigar sobre que era l’obsolescència programada, després havíem de triar si volíem fer una exposició, un mural, un debat o un llibre  on expressar tota aquesta informació. Nosaltres vam escollir la exposició, en el qual posaríem tota la informació més rellevant que defineixi que és l’obsolescència programada.
Doncs bé, que és l’obsolescència programada llavors, l’obsolescència  planificada és aquesta la qual fa referència al progressiu escurçament de la vida d'un producte per tal de convertir-lo en un objecte de gairebé "usar i llençar", amb la consegüent despesa per part de l'afectat en haver de comprar un altre. Avui en dia vivim en una societat en la que s’ha imposat com a cultura el comprar, llençar i comprar el que fa que sigui un impuls per a la economia.

Sabem que aquest tema és un tema molt extens per això nosaltres vam posar tota la informació trobada de manera molt resumida frases curtes però rellevants, vam decidir posar imatges dels objectes més comuns que contenen aquest període de vida curt, com per exemple las videojocs, els mòbils etc.

En conclusió l’obsolescència programada és un tema que genera un impuls  a la economia però genera també immenses quantitats d’escombraries que ningú té i aquesta escombraries a la llarga pot contaminar i sortir car per al planeta i per nosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario